Συμμετοχή στη έκθεση BRIDELINE στις 1-3/2/2014

brideline1

Η εταιρεία Σ.ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ συμμετείχε από το Σάββατο 1/2 έως και τη Δευτέρα 3/2/2014 στην έκθεση BRIDELINE:ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΔΩΝ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗ, που διοργανώθηκε στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαυρίου 301 στην Παιανία. Παρουσιάστηκαν τα νέα μας δειγματολόγια από τα brands : Blue Seven, babyface, LCKR, F.S.Baby, Reflex και Chroma. Η BRIDELINE είναι η μοναδική έκθεση στον Κλάδο, που συγκεντρώνει το 95% της προσφοράς και της ζήτησης της αγοράς. 

Πρώτη συμμετοχή στην 21η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΔΑΣ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

capsis3capsis4

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2012 η εταιρεία συμμετείχε με επιτυχία για πρώτη φορά στη 21η ΜΟΔΑ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο CAPSIS HOTEL στη Θεσσαλονίκη. Στην έκθεση παρουσιάσθηκαν οι συλλογές βρεφικών και παιδικών ρούχων Baby Face, F.S. baby, LCKR, Chroma και Twinlife.

 

Greek Fashion in Israel

telaviv

Η εταιρεία Σ.Χαριτίδης ΑΒΕΕ συμμετείχε στον 3ο δειγματισμό-έκθεση ενδυμάτων στο Ισραήλ «Greek Fashion in Israel» που διοργάνωσε στις 10 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ). Ο δειγματισμός, που έχει γίνει θεσμός στο Ισραήλ, προσέλκυσε τις περισσότερες μεγάλες ισραηλινές αλυσίδες λιανικής πώλησης ενδυμάτων, καθώς επίσης εισαγωγείς και μικρότερες αλυσίδες γυναικείων, ανδρικών, εσωρούχων και παιδικών. Η εταιρεία πραγματοποίησε πολύ σημαντικές επαφές και κάποιες προκαταρκτικές συμφωνίες-παραγγελίες οι οποίες αναμένεται ότι θα οδηγήσουν σε αύξηση των πωλήσεων.

 

babyface

reflex

blueseven

fsbaby

twin

long

bluerebels